Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Oppskrift På Små Julekaker

Oppskrift På Små Julekaker. God 1.søndag i advent, godtfolk! Fyll massen over på en sprøytepose og sett små kaker på bakepapir på stekebrett.

Oppskrift på Sirupspletter Julekaker fra Melange
Oppskrift på Sirupspletter Julekaker fra Melange from mills.no

Se alle oppskriftene på kakene vi må ha til jul. En av dem er romkuler. Også de som ikke tåler gluten må kunne kose seg med pepperkakebaking til jul.

Legg De På En Stekeplate Ikledd Bakepapir Og Sett Midt I Stekeovnen I Ca 10 Minutter Til De Er Gyldne.


Vi har plukket ut våre favorittoppskrifter som gjør det enklere å lykkes med små barnehender. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Lefsene bevares best i fryser og kan tas opp like før servering og smøres med smør og sukker.

Pepperkaker Er Blant De Mest Vanlige Kakene Vi Baker Til.


Tenk deg små kanelsnurrer satt i en rund form med vaniljekrem mellom. Knus kakene i smuler og rist dem sprø i varm stekepanne. For det er faktisk mulig.

Det Som Redder Meg Fra Totalsprekk Er Å Lage Sunne Og Gode Alternativer Som Smaker Like Godt Som De Tradisjonelle Julekakene.


I dag er ikke antallet så viktig, men julebakst er en tradisjon vi ønsker å ta vare på. Jul desserter, kaker og bakst julegaver. Blogger kristine økern deler tre gode og enkle oppskrifter på sunne julekaker.

Ta De Ut Av Ovnen Og La De Avkjøles.


Dere som lesere forstår vell kva oppskrifter eg kommer til å dele… Se flere deilige godbiter her. Her har vi samlet over 90 oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul.

Med Noen Desiliter Smil, En Pose God Tålmodighet Og Noen Gram Med Tid Til Både Baking Og Opprydding Blir Det En Hyggelig Førjuls For Både Små Og Store.


Trill små kuler som du setter på stekebrettet. Det søte liv har 323.000+ følgere på facebook. Her finn du ein god miks av tradisjon.